Voordelen van werken in een flexibel kantorenconcept

Ben jij een zzp’er of freelancer en denk je na over het huren van een kantoor? Veel zzp’ers en freelancers starten hun bedrijf vanuit huis. Je thuiskantoor heeft zo zijn voordelen. Je bent super flexibel en kan zonder reistijd en extra kosten aan het werk. Toch zijn er ook nadelen. Een zoekgeraakte balans tussen werk en privé, afleiding door de buurvrouw aan de deur of kinderen om je heen. Bovendien is het niet ideaal om je bezoek aan de keukentafel te ontvangen. Het wordt tijd om na te denken over een eigen kantoor. Voor ongestoord werken en een gastvrij ontvangst van je bezoek. Hoe lijkt het je als je aan het einde van de dag gewoon de deur achter je dicht kan doen? Naast een traditioneel kantoor kun je ook kiezen voor een flexkantoor. De belangrijkste voordelen van huren in een flexibel kantorenconcept op een rij:

1. Plug and work
Anders dan als huurder van een traditioneel kantoor hoef je in een flexibel kantorenconcept niet meer te investeren in de vloer- en wandafwerking. Vaak kun je zelfs kiezen voor een volledig ingerichte werkplek of kantoorruimte. Je kan volledig worden ontzorgd als je dat wenst. Je neemt je laptop mee en gaat gelijk aan de slag. Hoe fijn is dat! Bovendien profiteer je van gedeelde faciliteiten, passend bij het gedachtegoed van de deeleconomie. Maak gebruik van de vergaderruimten voor een inspirerende brainstormsessie of van de trendy ingerichte lounge voor spontane ontmoetingen. Uiteraard onder het genot van heerlijke koffie en thee. Zonder je zorgen te maken over extra kosten. Vaak zijn de gedeelde services bij de all-in prijs inbegrepen.

 

2. Flexibility is the key to stability
Als zzp’er of freelancer is geen dag hetzelfde. Je omarmt verandering. Dan wil je natuurlijk ook dat je kantoor hier bij past. Bij een kantoorruimte in een traditioneel kantoor is de huurtermijn al snel vijf jaar. Bovendien staat de hoeveelheid gehuurde meters vast. Bij Complex Offices begrijpen we dat je als zzp’er of freelancer graag afspraken wilt kunnen maken over de huurperiode, opzegtermijn en hoeveelheid ruimte. Niets staat de groei van jouw bedrijf in de weg.

 

3. Co-work and co-create
In een flexkantoor ontmoet je andere ondernemers en bedrijven. Een informele ontmoeting met een medehuurder onder het genot van een kop koffie kan zomaar resulteren in een nieuwe samenwerking. Benut elkaars expertise en krijg nieuwe inzichten en ideeën. Bovendien beschik je over een professionele werkomgeving waar je klanten kan uitnodigen. De perfecte plek om co-creatie handen en voeten te geven.

Werk jij liever vanuit huis of gaat je voorkeur uit naar een werkomgeving waar je gebruik maakt van services die je werk makkelijker en leuker maken? Complex Offices is een sfeervolle, dynamische werkomgeving waar jouw bedrijf kan groeien. Complex geeft zzp’ers en freelancers de mogelijkheid om te doen waar zij goed in zijn.

Je vindt Complex locaties in Utrecht, Zeist, Naarden, Houten en Arnhem. Neem contact met ons op voor een kantoor op maat!

Complex 2024 ©
Powered by Bridges Real Estate

Creaties voor het leven