Boost je productiviteit met een fijne werkomgeving

Bewust en onbewust beïnvloedt de werkomgeving onze productiviteit op kantoor. We kunnen ‘anytime and anywhere’ werken. Precies zoals dat het beste uitkomt. Met een laptop onder je arm, internet om je heen en een scala aan online vergadertools hoef je niet naar kantoor om je werk te doen. De rol van de fysieke kantooromgeving is voorgoed veranderd. Het kantoor is meer een plek voor ontmoeten en samenwerken. Het effect van een inspirerende omgeving op kantoor is van groot belang. Vaak wordt het effect ervan onderschat. Lees hoe een fijne werkomgeving de prestatie van jouw bedrijf een boost kan geven!

‘First we shape our buildings, thereafter they shape us’ (Winston Churchill)

Happy employees
Wist je dat de werkomgeving invloed heeft op je bedrijfsresultaat? Er zijn verschillende factoren van invloed op de tevredenheid van medewerkers. Denk aan verlichting, goede klimaatbeheersing, groenvoorzieningen, functionaliteit en comfort. Medewerkers die blij zijn met hun werkomgeving zijn gemotiveerder. En gemotiveerde medewerkers presteren beter. Zie je de uitstekende bedrijfsresultaten al voor je?

Designed to grow
Het interieurdesign heeft een grote invloed op hoe bezoekers over je denken. Net zoals kleding laat zien wie je bent, is het interieur van je kantoor een weerspiegeling van je organisatie. De sfeer van je interieur moet passen bij het imago dat je als organisatie wilt uitstralen. Ook bind je gemakkelijker nieuw talent aan je organisatie als zij zich kunnen identificeren met de uitstraling van je interieur. Heb je eenmaal het nieuwe talent aan je weten te binden? Goed interieurdesign draagt bij aan creativiteit en innovatie. Jouw bedrijf wordt een outperformer.

Healthy offices
De werkomgeving speelt ook een belangrijke rol in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers. Een werkomgeving met het juiste kantoormeubilair, planten en een stimulans voor beweging en de juiste voeding, dragen positief bij aan gelukkige en gezonde mensen. Medewerkers die gezond zijn, zijn minder vaak en minder lang ziek en daarmee een stuk productiever! Een win-win situatie voor werkgever én medewerker.

Activity based
Even bellen, een overleg met een collega, een inspirerende brainstorm of onderzoek naar een ingewikkeld onderwerp. Dagelijks switchen we tussen verschillende taken en werkzaamheden. Je bent productief als je werkomgeving is afgestemd op je activiteitenpatronen. Daar past een werkomgeving bij met verschillende type werkplekken, die zijn afgestemd op de verschillende taken en werkzaamheden van medewerkers in jouw organisatie. De productiviteit krijgt een boost als je medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken.

Complex Offices
Maakt deze blog je nog bewuster van je werkomgeving? Complex Offices is een sfeervolle, dynamische werkomgeving met een informele en ongedwongen sfeer. Waar je ook mee bezig bent, er is altijd een perfecte plek om je werk te doen en om te ontmoeten. Complex Offices biedt ruimte voor jouw bedrijf vandaag en jouw toekomstplannen van morgen.

Je vindt Complex locaties in Utrecht, Zeist, Naarden, Houten en Arnhem. Neem contact met ons op voor een kantoor op maat!

Complex 2024 ©
Powered by Bridges Real Estate

Creaties voor het leven